Ubivox introducerer branchestatistik og anbefaler WebshopIndex. Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære læser

Hvordan kan vi gøre det nemmere for dig at sende nyhedsbreve? Mere effektivt? Hurtigere?

Hos Ubivox er vi i samme båd som vores egne brugere. Vi ser det som en selvfølgelighed, at vi hele tiden justerer og forbedrer; både i programmet og rundt om det.

I øjeblikket arbejder vi på et par tiltag udenfor selve programmet, der netop har forbedring for øje.

Vil du kunne måle dig med gennemsnittet?

Vær med i vores branchestatistik

Vi har netop indført en branchestatistik, der skal vise gennemsnittet for forskellige brancher mht. nøgletal så som klikrater og visninger.

Her får du altså mulighed for at måle dine nyhedsbreves effektivitet imod det gennemsnit, der lige præcis er relevant for dig.

Til det formål vil vi gerne bede dig om at tilmelde dig statistikken og deltage i den, så tallene kan være så retvisende som muligt.

Vi håber, at du vil deltage! Hvis du er interesseret kan du læse mere hér.

Glæd dig til uge 31

Ubivox får ny Knowledge Base

Vi har en masse guider, indlæg, kommentarer og andet liggende hist og pist i vores system og på vores site i øjeblikket.

Vi arbejder på at opføre et nyt hjælpesite, kaldet vores Knowledge Base, hvor dette blivere lettere tilgængelige - og på at producere ny viden til den. Her fordyber vi os i forskellige aspekter ved e-mail marketing, lige fra det tekniske i koder og guider til strategierne i marketing og huskeregler til gode nyhedsbreve.

Vi arbejder hårdt på at få det gjort klar over det næste stykke tid: og vi giver selvfølgelig lyd lige så snart den nye Knowledge Base er oppe at køre. Det bliver ultimo juli/primo august; altså uge 31.

Jacob Kildebogaard analyserer dine statistikker

Ubivox anbefaler: Webshopindeks.dk

Jacob Kildebogaard er en af Danmarks førende bloggere om webanalyse. Hvis du tilmelder dig hans service, modtager du en gratis rapport med analyse af hvordan du kan optimere din webshop. Dette er baseret på dine Google Analytics-data, så du skal selvfølgelig have en konto dér.

Ikke alene får du altså et par ekstra øjne på tallene: det er en af branchens tunge drenge der hjælper til. Det synes vi er smart! Du kan læse mere og tilmelde dig hér.

Rapporten findes også i en betalt udgave her.

Tak for denne gang

Med venlig hilsen
Alle os hos Ubivox

Vi vil gerne høre fra dig

Har du ris eller ros til nyhedsbrevet? Skriv til os.